Du är bättre än du vet, mycket större än du vet

2009-08-30
11:28:32

putter
jag skulle behöva ha john blund som sällskap en liten stund till
jag är trött

nu ska kaffe bryggas och det ska kläs på anstädiga kläder,
har dock stor lust att knalla runt i pyjamas men idag ska jag minsann till gb's. blir nog fint2009-08-27
17:37:01

Jag undrar om du nån gång är tillbaks dit igen och kanske undrar över mig, du kanske undrar över mig.

Jag gör ingenting annat än grubblar dagarna i ända.
Men det hör väl livet till?

2009-08-27
00:02:53

MIX OF LIFE

blandning av allt.

idag upplevde jag en minst sagt obehaglig känsla. jag var i skolan och hade lektion. rätt som det är så dyker det upp en lärare som söker mig och ger mig en lapp där det står att jag ska ta bussen hem. han låter ganska allvarlig på rösten och jag får en klump i magen och frågar vad som hänt. men han visste alltså inte.
så jag tar mina saker, springer från lektionen känner att tårarna är nära och börjar nästan gripas av panik. jag kommer på att jag har mobilen i skåpet och jag ringer mamma och frågar vad som hänt, och då släpper allt. det hade inte hänt något, jag hade tolkat allt fel, det menades att jag skulle ta bussen hem när skolan slutat som vanligt, istället för att vänta på skjuts. (eftersom jag inte hade mobilen på mig så hade mami skickat meddelande på lappen istället)
det enda som hade hänt var att resan till ullared idag blev inställd. tog ett tag att smälta det där, skrattade lite åt mig själv som reagerade så där starkt. men den känslan som jag fick när jag trodde det hade hänt någon av mina nära något går inte att beskriva. jag vill aldrig uppleva det igen.

man kan aldrig säga för många gånger "Jag älskar dig" eller något annat gott om sina älskade till dom. För när man kanske minst anar de så kan man mista dom.

2009-08-20
22:06:39

SOLGLIMT I ÖGAT
 Jag misstänker att solen precis gick ner för denna sommaren. Den riktiga sommaren. Därför har jag passat på att njuta lite extra idag. Ätit mängder av nyplockade blåbär och hallon.

Som jag bävar inför mörka kvällar och mörka dagar. Det har vart en vädigt fin och perfekt sommar. Nu har jag nästan ingen färg kvar. Ett par bleka ben och ett ganska ofräknigt ansikte (om man jämför med typ i juni). Men okej. Framför mig och hösten finns i alla fall nästa sommar. Det är okej. 
Är annars väldigt trött eftersom det var första skoldagen idag. Men det var härligt att träffa alla igen och jag är peppad på att kämpa hårt denna terminen.
Imorgon bär det av till Göteborg med alla esteter, hoppas på att hitta några nya plagg. Är väldigt sugen på att skaffa mig någon kavaj av något slag.

I brist på bilder så bjuder jag på den här. Syster och jag, Nobody without you.Nu ska jag iväg och duscha och föröka sova. Imorgon kommer jag vara medvetslös vid den här tiden tror jag, jag är verkligen inte van vid den här dygnsrytmen. Jag hoppas ni mår bra. Pusshejs!

2009-08-12
14:19:49

You come and go

Randig tröja från monki och tygskor från hm.


2009-08-03
19:58:59

människor ramlar fort precis som du.
Förlåt för lite bloggtorka, har haft annat för mig. På senaste tiden har jag införskaffat lite olika saker. Har blandannat köpt en t-shirt i sjömansstil från Lindex och rosettörhängen, jag har fått stickade mystofflor i present. Sen har jag även fyndat två väskor för endast en guldpeng. Hade tänkt visa er när jag  lagt in bilderna på datorn, just nu vet jag nämnligen inte vart min kamera håller hus. Hoppas bara inte syster nallade med sig den till halmstad nu bara...Jao, Annars så saknar jag klassen väldigt mycket! Men skolan, nej. Den längtar man inte till. 
Puss!