Du är bättre än du vet, mycket större än du vet

2009-12-30
23:53:30

fel tåg
vet inte om jag ska skratta eller gråta. skulle åka till värnamo idag men så blev inte fallet. nej för heter man erika och är virrhöna som jag så hamnar man istället i borås
tåget
kom och jag klev på. problemet var bara sen när tåget börjat åka så sa de helt fel orter i högtalarna. hade hamnat på fel tåg!
haha, efter mycket om så åkte jag till borås istället. nåväl, några fynd hittade jag iallafall. tur också att konduktören missade mig, åkte gratis minsann. sitter och funderar på hur virrig kan en människa bli

hoppas man ser lite smartare ut än vad man är iallafall..skaffat glasögon, har dock inte fått mina "riktiga" än.

hoppas på en fin kväll/natt imorgon. kramar

2009-12-29
00:19:45

the notebook

fin film
väldigt fin film

2009-12-20
17:44:24

4 advent

Hej tomtegubbar. Nu är det juljuljul hemma hos familjen Lyttinen. Granen är klädd med hundratals olika prylar. Det sitter och står tomtar varstans, en halmgris står och tittar fram och julstjärnor hänger i fönstren. Hela huset skiner i varma färger, där det mesta går i rött.  Kvällen kommer fortsätta i samma riktning, bara att det antagligen kommer trilla in lite sällskap. Härligt. Nu ska jag fixa och pyssla med massa julklappar, slå in dem, måla naglarna, städa rummet och äta.
julpusss

2009-12-10
19:41:16

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

gammal bild

2009-12-09
17:43:41

I'm not a talker, I'm a thinker.

idag har jag räknat matte i 70 minuter. inte illa pinkat för inkompetent höna som mig! det blev fel på i stort sett varenda tal men..
skrivit klart en uppsats på engelska har jag också hinnit idag. så dålig att jag bara ville slita sönder den och äta upp den så ingen tvingades läsa den. men men, nån måste ju lägga G-nivån också.
värst vad mycket självkritik jag fick in i ett och samma inlägg. klämma in nåt mer? jag är en fläskklump. så nu är jag nöjd för idag.