Du är bättre än du vet, mycket större än du vet

2009-06-29
19:26:08

daddy.
 
Idag har jag solat hela dagen lång och sjungit Håkan trudelutter. Stan har jag också varit idag. Fint. Imorgon så tar jag tåget upp till Dalarna för att hälsa på pappsen.
 sweethearts, - om ni har lust att rösta på mig, nr 7. Så skulle jag bli riktigt lycklig. Kramar

2009-06-26
23:58:37

sand mellan tårna


cyklade med ami till vattnet pratade om ditt och datt, åt jordgubbar och glass. badade oså. kommer komma ihåg den här dagen.

2009-06-25
00:46:49

090624


Måste skratta lite åt bilden. Mitt ben ser ut att ha snurrat ett helt varv typ haha.
Såg Twilight för första gången idag, eller första gången jag kollade ordentligt på hela filmen. Kunde inte undgå att älska den.  Nu ska jag lugna mig lite efter all spänning från filmen och sen ska jag sova. Måste även säga grattis till mor min som fyllde hela 45 år idag.
/Erika

2009-06-23
22:18:08

Idag är det sommar
nu går tiden sådär fort igen och jag känner mig lite klämd mellan allt jag både vill, borde & måste göra inom den närmaste framtiden. men ordnar sig det gör det alltid. att solen ska titta fram nu i veckan är en bra början! nu blir det shackspel en stund inne hos grannen.  kraam

 

2009-06-23
00:42:36

Bären med stort B.

Jag har ätit jordgubbar idag. Dom första för i år faktiskt. Mumsigt värre, nackdelen är väll att dom är så dyra men det är det värt! Träffade bästaste Sara. Pratade om ditt och datt. Jag har nog inte berättat det tidigare men jag vann faktiskt 450 kronor på lotto häromdagen. Ibland har även jag tur! ♥

2009-06-21
15:26:02

Om du har halsen full med månader av slit ta din packning över gränsen och kom hit.

Sitter just nu här med mitt underbara te. Ur högtalarna ljudas säkert. Midsommar var fint, midsommarstången ståtlig och sillen god. Ska förresten upp till min kära kusin i Stockholm så småningom också, längtar!
Hoppas ni mår bra! ♥

2009-06-19
12:01:03

happy birthday lizette dear friend seventeen

Sitter ihopkurad insvept i ett stort duntäcke. Regnet öser ner utanför(skulle sitta fint med Paris som utsikt) har precis ätit frukost. Älskade gröt, jag är en grötälskarinna. Tvn står på, lite veckorevyläsning och en kort promend har jag också hunnit med. Kör verkligen på softa bananer. Vart tänkt att åka upp till Göteborg idag men så blev det inte.. Det ser ut att bli en lugn midsommar för min del. Vi får se vad som händer. Skall även försöka fixa bloggen också(katastrof just nu)  men bara om jag har lust. Kör ju på softa bananer.

Det är även min fina vän lizettes dag idag,  GrattisGrattis!

Hoppas alla får en fin midsommar. kram 


2009-06-17
20:16:44

nobody see you like i do.

tröja: gina tricot, jeans: jc, rosett: h&m


2009-06-16
15:51:26

tillbaka

stockholm.

Började min dag med att möta frida för ett härligt träninspass på gymmet. riktigt skönt var det så nu är pigg och glad!
nu sitter jag här och väntar på att min kära mor ska bli klar. ska snart ta en tripp till gislaved. vart sugen på att kika i secondhand butiken där. hoppas ni får en underbar dag med allt det kan föra med sig. Uppdaterar ikväll skulle jag tro, puss

2009-06-16
00:44:13

Godnatt.

2009-06-14
18:03:43

Söndag
när jag var på saras student i fredags så fick jag dessa söta varelser av henne, blev superglad.


Ja annars så har dagen spenderats med smörgåstårta hos fina grannen annette. har blivit mycket smörgåstårta på sistone, och jag fick förresten jordgubbstårtan som var kvar, kommer nog vakna upp som en liten tårtbit imorgonbitti.
Puss och kram som vanligt!

2009-06-14
12:00:22

I förrgår var morgondagen igår.

Gårdagen bestod av  fina vänner, marknad en kort stund(sov länge), gick sedan hem till amanda, köpte tacos men blev aldrig att vi lagade den, mötte istället miia, gick till fabriken där det spelades musik, kvällen avslutades sedan med mys hemma hos hansson.  det var faktiskt en riktigt rolig och lyckad kväll.

 


2009-06-12
23:57:38

the sun is hiding behind the clouds

jag & min utslitna kropp sitter just nu och mumsar på nya marabou med jordgubbsbitar i, vilket inte är fy skam. imorgon vill jag fotografera. och flytta till femtiotalet, bara för en dag.

2009-06-12
11:25:52

Skolavslutning

Oj oj oj vad det regnar. Jag var och kikade på syskonens skolavslutning förut. Blåser gör det också. Min kjol höll på att blåsa upp, mitt paraply höll på att blåsa sönder och jag höll på att blåsa bort.

Gårdagens skolavslutning var fin. Även fast den var lite annorlunda än vad det brukar vara. Det bjöds på fika för oss fikasugna, det var både gott och trevligt. Jag tycker faktiskt om min skola, och så går jag i världens finaste klass. Ja det mesta är nog väldigt fint. Jag grät lite inombords när jag förstod att jag inte skulle träffa vissa förens om två och en halv månad och också för att jag är besviken på mig själv. Känner mig ganska tom. Jag är verkligen inte nöjd med betygen. Men jag får väl tänka framåt, mår så mycket bättre nu än förra terminen. Får tänka så. Det kommer bli bättre. Hoppas jag.
Lite senare idag så ska jag på student, ska även försöka inse att jag nu har tioveckors sommarlov framför mig.
 
 
Några  bilder från gårdagen (klicka för större format)
Kram E

2009-06-11
07:53:01

summer
Idag har jag då skolavslutning. Skönt med sommarlov såklart, även fast vädret inte är det bästa..
Ska vara i skolan vid 10, hade tänkt ta bussen redan halv 8 som jag brukar men mamma vart snäll och påminde mig. Först är det en lite samling klasserna försig, sedan samlingssalen för "riktig" avslutning. Tror det var upplagt så iallafall.
Tar nog med mig kameran idag så bilder kommer senare, eller i morgon.
Nu är det bara att hoppas på inget regn, helst inget mulet heller.
Ha en wonderful day alla sötisar!


slänger upp en bild på sötingen amanda och jag.


2009-06-09
21:27:05

hellre gröt tillsammans än oxfile ensam

hejsan. idag har jag hunnit med en del. i skolan så gjorde vi dock inte så mycket.
lite senare så mötte jag ami i värnamo för att leta efter något fint till skolavslutningen, men hittade inget. får kika lite till imorgon! har även kollat på balen idag, bilder kommer!
annars har jag inte gjort så mycket mer än att trallat runt i pappsens gamla skjorta (som förövrigt fyller år idag, får passa på att säga grattis, saknar dig!)
mysig dag har jag haft, trots att jag varit riktigt trött. en annan bra sak idag är att den här tjejen är hemkommen från grekland, har saknat dig! ska snart se klart filmen Tillsamans som jag började kolla på igår, den är faktiskt riktigt bra. har sett den förut men då var jag yngre och förstod inte så mycket,haha!
hoppas ni har haft en fin dag! tror inte ni kommer bli så mycket klokare av denna text.
KISS'n'HUGS

2009-06-08
14:20:23

Mycket onödig..
Onödig dag i skolan. Lärarna försöker verkligen fördriva tiden!
Eos = Fick se betygen.
Historia = Kolla klart på film.

Sedan håltimma i drygt två timmar där emellan. Bilden och lotsen var inställd. Okej, dagen var verkligen jätte chill och så, men känns så onödigt att gå dit när man ändå inte gör någonting!
Efter skolan så gick jag, lizette och amanda till kvantum, hungriga som vi var så letade vi efter något gott att äta. Fick syn på något smarrigt i charken, piroger tror jag det var. mja, dom såg smarriga ut men skulle nog varit godare om dom inte varit frysta, haha! märke det först när vi köpt dom.. nja frysta piroger, ingen hitt. men åt upp halva ändå för att jag var så hungrig! men halva är kvar iallafall så ska micra den senaare, är nog godare..
Skönt att komma hem till min älskling (datan). Hade tänkt fota en stund nu och sen får jag se vad det blir av.
Kram


2009-06-07
18:46:33

things i've bought





Detta är vad jag kom över i göteborg i onsdags, samt shampo med doft av kanel.
Köpte även vita rosetter, 29 :- från h&m.
tröjan från monki gick på 180 :- och 'glasströjan' från h&m kostade 249:-

2009-06-07
13:00:54

oh my weekend.


fredagen vart lame.. soffan och en massa godis med syster! Lördagen sov jag bort  halva dagen, kanske för att jag fortfrande är sjuk? ingen energi har jag iallafall. hoppas den kommer tillbaka tills nästa vecka för då är det ju nämnligen sommarlov! underbart vill jag lova.
och idag söndag.  mys framför tvn än så länge. latmask japp, men städning ska det bli idag iallafall...
blir kanske även fika med amanda senare och träffa miia en sväng.

Kram på er!

2009-06-05
20:18:25

Polaroid.

Gamla foton är alltid roligt att kolla på, speciellt när det är ens egna nära och kära på många utav bilderna.

2009-06-05
17:13:04

geek


Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så


2009-06-04
16:56:21

Göteborg
Var som sagt i Göteborg med esteterna igår och hade det finfint. Museeum, Romeo och julia på Göteborgsoperan och mysig fika fick det bli!! Några bra kap hittade jag också. Inköpen får ni se i kväll eller i morgon. Men nu måste jag plugga! Lite trist ja.. men med någon fin låt i öronen och lite te till det så ska det nog gå bra!

Bjuder på några bilder också.





jag kom på att jag också ätit runt 10 alvedon och 2 ipren under de senaste tre dagarna

2009-06-02
19:00:30

snörvel, snörvel.
Sitter här och nyser framför tvn, bara nyser och nyser. börjar bli lite jobbigt faktiskt.
Idag var jag i skolan en liten snabbis(hade feber)  bara för att lämna in dom 125 kronorna som jag var tvungen att lämna in, för imorn bär det av till göteborg med alla esteter, dit åker jag oavsett mående!
mja, mötte lizette och sprang runt som en liten virrig höna och letade efter örjan(musikläraren) som i förövrigt ser ut som en liten söt tomtenisse. Hittade honom inte och fick lite smått panik. Men fick sedan syn på teterläraren Josef, gav pengarna till honom istället,så nu är allt fixat och klart. i hope.


Min fina vän Sara fyller 17 år idag. Grattis :*

2009-06-01
23:25:47

The sleepingland

Det börjar bli dags för mig att bege mig till the sleepingland.
Hoppas ni haft en fin dag. Puss på er och godnatt!

2009-06-01
23:05:24

konfirmation
Några bilder från helgen,
(klicka för större format)


1. linnea  2. sara and me 3. sandy gjorde en fin grimas
4. danny också 5. emilia 6. linnea och jag posar

2009-06-01
22:18:52

GULT ÄR FULT