Du är bättre än du vet, mycket större än du vet

2009-07-26
17:11:22

fem dagar kvar. fem dagar kvar. fem dagar kvar.

Helgen har varit  fin, mycket fin faktiskt. Rebecka. hon fyllde nämligen 18,  lördag 25 juli. Så i fredags så åkte jag till smålandstenar för att fira henne. Hade det väldigt fint de få timmarna jag var där. Fint folk med. Grattis än en gång gumman. du är väldigt bra. Igår så var jag på marknad med min älskade mor, köpte dock inget. förutom lite marknadsgodis och en film. twilight.  så den ska jag se ikväll med syster.

Jag har var lite duktig idag. Gav mig ut på en rejäl springtur.  Lugn hemmakväll med tv:n är planen. Jobb imorn, tionde dagen dagen av femton..

Underbara mami på bild.

2009-07-22
23:41:49

Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Åh vad jag älskar skogen. Dess sätt att alltid vara så fridfull. Låter som en gammal pensionär, jag vet. men det är ju sant. De små svaga ljuden, ljuset, färgerna, den friska havsluften, allt det får mig verkligen att känna mig glad. Som om det inte finns några problem fast det är gott om dom. 
kramar från skogsmulle
                     

2009-07-21
18:29:03

I'm the girl with the dress and today I'm turning 17!

Nu ska jag mysa. Är väldigt trött. Kanske ska låta fler vingummin sjunka till ro i magen min.
Jag hoppas ni mår fint.
Många kramar E

2009-07-20
23:58:35

Ännu en måndag.


Tillbringade min eftermiddag med denna filuren. Filuren kallas även Sara. Åt nybakad blåbärspaj gjorde vi visst också. lyx. Kikade även på filmen i taket lyser stjärnorna för andra gången. Perfekt avslutning på dagen. Jobbat har jag ju också gjort.

En dag skuttadehoppadetraskade jag runt med pappas gamla skjorta. som jag förresten älskar.

2009-07-19
16:27:25

I just can't get enough.
idag är jag på Glasvegas humör. kan man bli annat än glad när man vaknar till denna fina överraskning?
eftersom det är min dag snart så har farmor och farfar varit på besök hela helgen. idag hade de dukat upp fint med min favoritkaka, nämnligen kaddkaka. yum!   ♥


2009-07-18
23:57:10

håkan
bra låt, mycket bra låt

2009-07-13
21:48:43

first day at work

Jag sitter och dricker te och äter persikor, eller nej, det gör jag inte alls, jag drack nyss upp det. Haha, touché.
Nu har jag jobbat en dag utav 15. På tal om annat.
Dagen gick ganska fort, relativt i alla fall. Klippte gräs halva dagen, och plockade en massa ogräs. Fick åka sparkcykel inne på ålderdomshemmet också, vilket var roligt. Haha.
Imorgon blir det att måla skjul och hissa en massa flaggor. Hoppas ni mår bra ♥

2009-07-12
18:28:02

popcorn and grease, food, laughter, conversation and so on
Idag är min syster hemkommen från Gullbranna, där hon varit i två veckor. Har saknat henne!
Linnea heter hon och är fyra år yngre än mig. Blir 13 i år alltså. Vi gör ofta saker ihop och har riktigt bra kontakt. Skönt är det. Vet att det finns många som inte alls har bra kontakt med sina syskon. Det är synd. Riktigt synd

Kvällen igår var mysig. Filmkväll hemma hos Sara med delar från klassen. Fint. Idag har jag bakat. Kolakakor och kokostoppar. Hoppas de räcker hela veckan (hehe lycka till!). Nu hade jag tänkt ta och städa lite i rummet. Ser inte så vackert ut för tillfället. Måste även säga grattis till min fina vän Lina som fyller år idag.
Kramar!

2009-07-08
23:25:48

i´m back
Under tiden jag vart borta har jag. badat. vart hos pappa i dalarna. sprungit på stranden. ätit glass. fotat. varit i stockholm. köpt nya jeans. varit på skansen. haft en fin vecka med fint sällskap. saknat bloggen.
Nu har jag minst tre nya inlägg i huvudet. Bra va?


ikväll ska jag se på nån film och dricka te. hej!