Du är bättre än du vet, mycket större än du vet

2010-05-31
21:24:00

bilder på mig
jag vill flytta
jag vill måla om i mitt rum
jag vill besöka paris
jag vill få inspiration
jag vill ha en fin sommar
jag vill ha naturligt rött hår
jag vill göra något speciellt, värt att minnas
jag vill byta garderob med någon


2010-05-27
16:42:34

I wish that I could see you soon,
frustrerad just nu. fick precis ett samtal från kommunen. hade fått sommarjobb, 4 veckor som vaktmästare, som förra året. det dumma var bara att jag blev så upp i varv att jag glömde att jag gipsat min arm. hur dum får man bli? hur ska jag kunna jobba som vaktmästare när jag inte ens kan använda mina fingrar till att borsta tänderna. blir att ringa upp dom igen... blev så glad men så påminde linus mig om hur sjutton jag skulle kunna jobba med den stora blyklumpen till hand.
över till något roligare, i helgen är det iallafall gisledagarna. hade så roligt förra året, hoppas på fina stunder detta året med. dop är det snart också, fabian som döps. måste se frammåt och vara positiv..hoppas ni mår bra.

2010-05-18
19:15:24

Algebra och ekvationer

Bakar scones. dricker te och målar tavlor.. försöker förtränga den borttappade kameran.
Skönt att få matten avklarad idag, gjorde mitt bästa och får hoppas på det bästa. Senare ska jag försöka fixa fram pengar tills morgondagen.
Hugs

2010-05-16
21:56:42

Cycle

Skulle så hemskt gärna vilja äga en tandemcykel. Hur kul skulle det inte vara att åka runt med en fin vän på en cykel, delad för två liksom? Underbart skulle jag uttrycka det. Imorgon hoppas jag på att hitta min borttappade kamera.Sleep tight

2010-05-11
17:39:28

17:43


Dont know. Det är sådär med mig, jag bryts ner väldigt lätt och det är ju jobbigt men tyvärr sant. Fast jag är nog ganska stark, tar mig oftast upp igen liksom. När jag är på topp någon vecka så är det iallafall helt underbart verkligen..Ne, nu ska jag ta tag i mitt plugg.. Nu är det inte långt kvar för nånting, känns det som! woho. Tummen upp för goda tankar.

2010-05-03
21:25:48

tänka sig
En sån fin dag det blev av denna dagen. Fylld av både skratt och tårar. Godisregn tidigare idag också, Erika var självklart på plats. Sitter här nu trött framför datan med ryggen krökt likt en ostbåge, försöker räkna lite matte. Blir snart till att fixa lite smått och gott innan jag lägger fötterna på kudden. Sen skall jag sova sött. Blir ett fint avslut på en bra dag.


Lyckan. Vilken finurlig liten grej. Blir större ju mer man delar med sig av den. Fint tycker jag.

2010-05-03
14:55:05

Gammal kärlek rostar aldrig.

slutade för några timmar sedan. fick tillbaka provet i alternativ medicin idag, måste bli mer fokuserad. men nu rinner tiden iväg igen och jag orkar inte fundera mer över det. ska äta och hade sedan tänkt gå ut och göra fotouppgiften. fota en filmkaraktär. får passa på när solen håller sig framme. tror inte ni kommer bli så mycket klokare av denna text. Ni får ha det fint, big hugs

2010-05-02
00:34:03

äntligen
Nu. Fungerar mitt internet. Till fullo. Jag har verkligen känt mig handikappad. Så nu slipper jag snylta in mig på grannars, vänners eller bibliotekets datorer,  Puss!