Du är bättre än du vet, mycket större än du vet

2010-03-29
19:37:48

jag är trött jag är seg jag simmar i en stor fet deg.


Idag efter skolan åkte jag till stan, köpte lite grejer, har inte tagit någon bild så jag visar senare. Jag ska bli bättre på dagens outfit, usch gillar inte det ordet aja.. Men det ska jag bli bättre på, men det är så mycket skol arbete just nu. Hoppas ni haft en fin dag iallafall. Min har varit ganska lugn och skön. Fick massera på medicinen idag, höll på att somna ett flertal gånger. Nu är det dock är det slut på det härliga för jag måste plugga. Och då menar jag verkligen måste med stort m. Hehe, ni fattar. Det blir väll allt från att skriva kost & hälsa till bokredovisning till koordinatsystem. Det är väll lika bra jag börjar på direkten..
Kanske är det skönt att vara pensionär? Hehe. Förlåt för tråkiga inlägg.

au revoir.


2010-03-27
13:27:42

Jag tittar över axeln och ser dig blinka till

Morgontrött med skrumpna läppar, grus i ögonen och fräknar på kinden. God morgon lördag. Hade en fin dag igår, följde med amanda hem efter skolan, for sedan till värnamo. Fint umgäne,fin musik. På måndag ska jag ska till frisören. Jag ska be dem att klippa bort de topparna som är slitna, som förmodligen är ganska många. Snyft.

♥♥
erika

 


2010-03-24
22:35:22

så mycket man kan göra och borde och vill, mitt i allt så ska man räcka till

Jag är ständigt rädd för att inte bli accepterad. För att ses som onormal och konstig. Men när jag tänker efter, är vi inte alla onormala och konstiga? Varenda människa är unik för tusan! Och smaken är som baken, kemin är inte på topp mellan alla människor. Vad spelar det för roll? Varför bryr jag mig om vad människor tycker och tänker om mig? Jag är den jag är och jag har inget annat val än att acceptera mig själv som den individ jag är. Och jag försöker älska mig själv. Jag har kämpat som en idiot i hela mitt liv för att dölja mig själv och de sidor jag inte tycker om. Jag är tyslåten och inåtvänd. Inget jag kan hjälpa, det tar långt tid för mig att släppa människor in på livet. Men jag har även hittat min kreativa sida genom detta. Jag skulle förmodligen lägga mindre vikt vid det estetiska. Och jag älskar ju min kreativitet!
Ibland övertolkar jag även saker och inbillar mig mycket vilket ställer till det en hel del.
Det är ibland som om jag drar på mig en mask. På morgonen går jag upp, tar upp masken ur lådan, drar på mig den och går. Sedan under dagen förstörs den och slängs i soporna utanför mitt hus när jag kommer hem och sitter sedan och tillverkar en ny som jag ska ha på morgonen därpå så ingen märker något. Ja, jag mår asbra, allt är lugnt, nej, ingen fara, det är som det ska vara hemma, jag är glad glad glad! Ser du inte? Folk tror att dem vet så mycket om mitt liv när dem inte har en aning om hur jag har det. Det är så det ska fortsätta också, ingen behöver veta någonting... eller?  Jag försöker hela tiden att ta små steg till förändring och ännu mer förståelse. Måste komma ihåg att det är okej att må dåligt och ha svaga sidor. Det tar lång tid att bli bättre på att trivas bland nya människor och med sig själv. Och det är svårt att inte ge upp. Eller kanske måste man ge upp för att sedan ta nya tag.  Luddigt skrivet och är jättetrött men skönt att skriva av sig lite ändå Jag tror att man behöver må dåligt för att kunna må bra igen. Det är jag säker på iallafall.
Kramar E

2010-03-15
14:53:37

if I have lost my mind, I don't care
Jag skriver, suddar ut. Skriver, raderar.
Jag vet helt enkelt inte riktigt vad jag ska skriva. Återkommer när inspirationen infinner sig.

gammalt

2010-03-09
22:19:50

give me a reason -


2010-03-08
20:51:05

International Women's Day

Konstigt pigg idag, fast det är den värsta dagen på veckan. Goda vänner som piggar upp, plusgrader & sol, härlig kombo! Känns jobbigt att skolan drar igång igen men samtidigt roligt att träffa alla igen efter två veckors praktik och lov.
Nu blir det varma mackor och film. PUSS alla fina.

2010-03-03
22:24:59

vårsol


Jag har varken tid eller lust med att klä mig nu för tiden. Mjukisbyxor och fett hår fungerar bra för mig. Jaja, inga bilder då alltså.. Så därför kommer en bild på vårsolen här istället.
Annars har det varit en kort dag. Slutade fyra. Sedan träning. Ganska skönt sådär. Kom hem. Äta, plugga, dator, tv nu typ. Hoppas ni har haft en fin dag. Puss

2010-03-03
17:22:35

postcards from my childhood

1) slutade förskolan

2) jag och mamma

3) jag för sisådär en 16 år sedan


2010-03-01
22:36:42

måndag igen
första praktikdagen på kappahl har verkligen stormat fram och nu är jag trött så trött. fick stå länge och vänta på bussen hem, är stelfrusen och skakar tänder fortfarande. vad är bra med vinter egentligen? ge mig värme och solsken i mängder.  nåväl, sushi har jag även fått äta idag, i sällskap med finvän. jag kan inte annat än att säga att sushi är en maträtt jag skulle kunna leva på livet ut..


underbara syster och jag. älskar dig så
xoxo!